آموزش آنلاين، به خصوص آموزش آنلاين زبان در سالهاي اخير محبوبيت زيادي پيدا کرده و در روزهاي شيوع کرونا و خانهنشين شدن مردم شايد بتوان گفت که اين محبوبيت دو چندان هم شده. خوشبختانه اين روزها ابزارهاي زيادي براي يادگيري زبان جديد وجود دارند که هر کدام با متد و شيوهاي منحصر به فرد براي جذب مخاطب بيشتر تلاش ميکنند.
زبان آموزان و اساتيدي که به ما اعتماد کرده اند تجربه فوقالعاده کلاس خصوصي لينگوتاک تجربه فوقالعادهاي از کلاس خصوصي براي من ايجاد کرده است. يکي از چالشهاي من براي يادگيري زبان، شرکت در کلاسهاي عمومي و اعتماد به نفس پايينم بود. داوود سليماني زبان آموز صرفهجويي در وقت و هزينه من مدت زيادي به دنبال يادگيري زبان انگليسي بودم ولي شرايط کاري و زمان اجازه شرکت در کلاسهاي عمومي رو نمي داد، مشکلي که لينگوتاک با کلاسهاي آنلاين اون رو برطرف کرده علي آهنگري زبان آموز هزينه مناسب کلاسهاي لينگوتاک شرايط کلاس خصوصي زبان رو داره اما هزينه شرکت در اين کلاسها از هزينه کلاسهاي عمومي آموزشگاهها مناسبتره محمد لطيفي زبان آموز سرويسهاي ايراني هم طي چند سال اخير تلاشهاي بسيار خوب و اقدامات متنوعي در اين حوزه انجام دادهاند، اما پلتفرمي که امروز ميخواهيم با آن آشنا شويم رويکرد نسبتا متفاوتي دارد. لينگوتاک يک پلتفرم آموزش زبان آنلاين است که نه فقط امکان يادگيري زبان به صورت آنلاين و چهره به چهره با استاد را فراهم کرده، بلکه اجازه داده که خودتان در قالب «استاد» هم از آن درآمدزايي داشته باشيد.
درباره این سایت